Het Amazoneverbond

Het AmazoneverbondIn Het Amazoneverbond onderzoeken inspecteur John Engles en inspecteur Laura Sieberg de dood van een populaire politica. Haar lichaam wordt onder verdachte omstandigheden gevonden op een bouwplaats. Naar de zin van de onderzoekers wordt veel te snel aangenomen dat het om een ongeluk gaat. Ondanks de nodige tegenwerking besluiten ze de zaak niet te laten lopen. Wat begon als een eenvoudige moord schaalt echter al snel op naar een complot om de complete wereld voorgoed te veranderen.

Een reeds lang geleden als ontbonden beschouwde organisatie van militante vrouwen heeft het plan opgevat om de huidige mannenmaatschappij ten val te brengen. Deze Amazones oefenen overal ter wereld achter de schermen invloed uit. Niemand blijkt te vertrouwen. De Amazones schuwen bij de uitvoering van hun plannen geen enkel middel, en het duurt dan ook niet lang of er vallen meer doden. Ook de levens van de nieuwsgierige inspecteurs lopen gevaar. Zullen zij in staat zijn de wereld voor ondergang te behoeden, of gaan ze ten onder in de ongelijke strijd tegen een overmachtige organisatie van wraakzuchtige vrouwen?

Het Amazoneverbond is het eerste deel uit de Amazone-trilogie. In deze reeks verschenen verder Het Amazoneoffensief en het Amazoneconflict. Het boek bereikte een elfde plaats in de lijst van beste thrillers van 2013.

Klik hier om Het Amazoneverbond bij uitgeverij De Crime Compagnie te bestellen.

 
 
 
 

De Amazones komen eraan! Dat moet gevierd worden met een heuse trailer: