Het Amazoneoffensief begint!

Het AmazoneoffensiefEindelijk is het dan zover… Het Amazoneoffensief (het tweede deel van de Amazone trilogie) zal vanaf 1 mei aanstaande in de boekhandel en via het internet verkrijgbaar zijn.

Waarom jullie twee jaar hebben moeten wachten?
Tsja, ik had zo wat uitdagingen in de zakelijke sfeer (materiaal voor een boek, kan ik jullie verklappen). Bovendien was ik eigenlijk van plan eerst een heel ander verhaal te schrijven.

Een ander boek?
Ja, ik was al halverwege dat andere boek toen de vraag om een vervolg op het Amazoneverbond steeds vaker en luider klonk. Iedereen wilde weten hoe het nou verder ging met Laura, en met die slechte Davenport.

Nou, het wachten is bijna over, want de Amazones zijn terug. In een razendsnelle, gedurfde actie gijzelen ze de complete Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Met zoveel regeringsleiders in hun macht kan de wereld niet anders dan luisteren naar hun eisen. Het Amazoneverbond is razend en sterker dan ooit. De Amazones willen wraak voor een eerdere nederlaag en eisen onder meer dat de vrouw die verantwoordelijk was voor dat fiasco aan hen zal worden uitgeleverd. Terwijl de hele wereld op haar jaagt, moet Laura Sieberg een manier zien te vinden om de Amazones opnieuw te stoppen.

Maar het loopt toch wel goed af?
Er is maar één manier om daar achter te komen. Wachten tot 1 mei en dan heel snel het boek kopen 🙂